Кадиров назвав «офігенним» відступ російських військ на Харківщині

14:13  |  11.09.2022
Кадиров назвав «офігенним» відступ російських військ на Харківщині

Маріонетка Кремля у Чечні рамзан кадиров після успіхів ЗСУ у Харківській області назвав ситуацію «офігенною» і зажадав від міноборони рф внести зміни до проведення так званої «спеціальної військової операції». Кадиров записав та опублікував у своєму Telegram-каналі емоційне звернення, в якому заявив, що в том, що росіяни «пішли» з окупованих українських міст «є свій плюс».

Він визнав, що війська рф втекли з Ізюму, Куп’янська та Балаклії Харківської області. Однак Кадиров упевнений, що розбиті російські війська зможуть повернутися і знову захопити українські міста, а також продовжити наступ на інших напрямках.

«Там уже знаходяться наші люди, хлопці спеціально підготовлені для цієї роботи, готові виїхати ще під 10 тисяч наших бійців, і в найближчому майбутньому ми дійдемо до Одеси», — заявив ватажок тік-ток військ рф.

При цьому Кадиров вимагає від міноборони рф внести зміни до проведення так званої «спеціальної військової операції».

«Я не стратег, як міністерство оборони, але були допущені помилки, я думаю, вони зроблять висновки. … І якщо сьогодні-завтра не будуть внесені зміни до стратегії проведення спеціальної військової операції, я змушений виходити на керівництво міністерства оборони, керівництво країни, щоб роз’яснити їм ситуацію, яка там реально відбувається на землі. Вона дуже цікава, навіть „офігенна“ я б сказав. Те, що пішли, віддали кілька міст, сіл у цьому також є свій плюс», — розмірковує голова Чечні.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: