Із Роганського житлового масиву щоденно вивозять сміття

10:45  |  30.08.2022
Із Роганського житлового масиву щоденно вивозять сміття

Фото: city.kharkov.ua

Бригади КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» регулярно прибирають сміття у Роганському житловому масиві.Лише з трьох вулиць – Луї Пастера, Зубарєва та Сергія Грицевця — щоденне вивезення ТПВ становить 81 куб.м.

Як зазначили на підприємстві, така велика кількість побутових відходів виникає та щоденно збільшується, оскільки частина харків’ян, які тимчасово виїжджали з міста, знову повертається у свої будинки.

Екіпаж сміттєвоза, який працює на цьому маршруті, – водій Віталій Зінов’єв та вантажник Дмитро Іванський, роботу не припиняли, попри військові дії в місті. Віталій Зінов’єв працює на підприємстві близько 25 років, Дмитро Іванський – три роки.

Робота їм подобається, міняти її вони не збираються, небезпека потрапити під обстріл їх не лякає. Харків’яни, які живуть у цій частині мікрорайону, добре відгукуються про роботу цього екіпажу та підприємства загалом.

«Навіть коли були сильні обстріли, сміття вивозилося, завалів не було. Бажаю й надалі мати сили працівникам для виконання своєї роботи», – побажала Наталя, мешканка будинку на вулиці Сергія Грицевця.

Своєю чергою директор КП «КВПВ» Олексій Артикуленко зазначив, що останнім часом обстріли Харкова знову почастішали, причому обстрілюють фактично всі райони й у різний час.

«Попри зростання небезпеки, наші працівники, як і раніше, виходять на маршрути та сумлінно виконують свою роботу. І я вкотре хочу подякувати харків’янам, які вчасно оплачують нашу послугу. Харків’яни – найкрутіші, і наше місто, попри війну, залишається найчистішим містом України», – підкреслив Олексій Артикуленко.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: