Игорь Черняк будет баллотироваться на пост мэра Харькова от команды Светличной

11:29  |  29.07.2020
Игорь Черняк, ХАЦ

Депутат Харьковского городского совета, член правления Харьковского антикоррупционного центра Игорь Черняк будет баллотироваться на пост мэра Харькова. Об этом Черняк написал на своей странице в Facebook.

«Ми не будемо змагатися бордами чи сумнівними технологіями. Ми будемо презентувати концепції розвитку та пріорітети, ідеї та рішення, конкретні кроки та пропозиції. Харків майбутнього — це сучасне європейське місто: розвинуте і привабливе, безпечне і комфортне для всіх і кожного. Кожен харків’янини має бути захищеним і має отримати всі можливості та перспективи розвитку! Саме кожен харків’янин, а не вузьке коло обраних чи наближених! Ми готові об’єднувати наші зусилля з усіма здоровими силами, з тими, хто втомився від загальнонаціонального управлінського хаосу, так само як від прогресуючого містячкового феодалізму!», — написал Черняк.

Он также сообщил, что идет на пост городского головы от команды народного депутата, экс-председателя Харьковской ОГА Юлии Светличной.

https://www.facebook.com/igor.cherniak.121/posts/711066962787581

Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что Верховная Рада поддержала на заседание постановление о назначении местных выборов в Украине на 25 октября 2020 года.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: