Холоднокровно вбив двох кошенят: на Харківщині чоловіку повідомили про підозру у жорстокому поводженні з тваринами

19:10  |  21.06.2024
Холоднокровно вбив двох кошенят: на Харківщині чоловіку повідомили про підозру у жорстокому поводженні з тваринами

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисник прив`язав металевим дротом за шию кошенят і кинув на підлогу. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

Наприкінці травня до Чугуївського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканки Чкалівської громади про те, що вона виявила на смітнику мертвих тварин.

У найкоротший термін поліцейські офіцери громади встановили особу, причетну до злочину. З’ясували, що над власними тваринами познущався 28-річний місцевий житель.

Живодер прив’язав металевим дротом за шию кошенят і кинув на підлогу. Переконавшись, що кошенята не подають ознак життя, чоловік поклав їх у мішок, після чого його товариш  викинув їх на смітник.

Відповідно до протоколу розтину, наданому лікарем-ветеринаром, смерть одного кошеня настала внаслідок механічної асфіксії,  другого — зупинки серця, до якого призвели розриви внутрішніх органів та множинні переломи кісток.

Слідчі поліції за даним фактом розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Наразі зловмиснику повідомили про підозру. За санкцією статті йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: