Харкову передали автобус та гуманітарну допомогу зі Словенії

21:35  |  06.07.2022
Харкову передали автобус та гуманітарну допомогу зі Словенії

Фото: city.kharkov.ua

Муніципалітет міста-партнера Марібора (Республіка Словенія) передав Харкову пасажирський автобус для перевезення співробітників комунальних підприємств та гуманітарну допомогу.

Як повідомили у Департаменті міжнародного співробітництва, вона складається з 222 кг продуктів харчування, 244 кг санітарно-гігієнічних засобів, 35 кг медичних виробів та 2 кг медикаментів.

Мер міста Марібор Александер Саша Арсеновіц зазначив, що жителі словенського міста збирають матеріально-технічну допомогу та пожертвування, а також допомагають адаптуватися українським біженцям, які зараз мешкають у Маріборі.

Заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євгеній Водовозов подякував меру Марібора та жителям Словенії за підтримку. За його словами, пасажирський автобус був знятий з місцевого маршруту і тепер використовуватиметься виключно для потреб міста Харкова.

Своєю чергою депутат Харківської міської ради Габрієл Михайлов уточнив, що гуманітарна допомога потрібна незахищеним категоріям громадян, адже у воєнний час не всі можуть забезпечити себе необхідним.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: