«Харківводоканал» замінив 361 люк

18:05  |  01.02.2023
«Харківводоканал» замінив 361 люк

Фото: city.kharkov.ua

Бригади КП «Харківводоканал» у 2022 році замінили 361 люк на об’єктах водопостачання. Як повідомили на підприємстві, старі та пошкоджені люки міняють на сучасні, надійніші у використанні.

По всьому місту ведеться оновлення бетонних люків старого зразка, які розташовані на зелених зонах, на довговічні, полімерні. Зокрема, на 54 колодязі замінили бетонні кришки у Новобаварському районі. На проїжджій частині зазвичай встановлюються чавунні люки як найбільш міцні.

Крім того, у Салтівському районі накрили 87 колодязів, у Київському — 56, у Шевченківському — 51, частина з яких була зруйнована обстрілами.

Як зазначив заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» Микола Завада, аварійно-диспетчерська служба реагує на всі заявки про відсутність кришок на колодязях.

Оперативно проводиться заміна люків на проїжджій частині, на пішохідних переходах, у місцях, де розташовані соціальні, торгові чи адміністративні будівлі. За його словами, за останні роки кількість випадків крадіжки люків у Харкові значно зменшилася.

Повідомити про відкритий каналізаційний або водопровідний колодязь можна за тел.: 15-33.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: