«Харківводоканал» продовжує відновлювати пошкоджені обстрілами об’єкти

16:33  |  24.01.2024
«Харківводоканал» продовжує відновлювати пошкоджені обстрілами об'єкти

Фото: city.kharkiv.ua

Бригади КП «Харківводоканал» продовжують відновлювальні заходи на об’єктах водопостачання та водовідведення, які були пошкоджені ракетним обстрілом Київського району.

Ремонтники переклали 12 м каналізаційного колектору на одній з трьох локацій, де проводяться роботи. На цій же ділянці спеціалісти комплексу «Харківводовідведення» замінили 5 м зовнішніх мереж та відновили подачу води в повному обсязі.

Аварійники Київського району продовжують ремонт водоводу у приватному секторі. Як повідомив начальник районної служби Віталій Чупандін, там слід замінити 16 м пошкодженого трубопроводу.

Начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» Валерій Харлан розповів, що водопостачання не відновили лише в одному будинку, який зазнав значних руйнувань після обстрілу.

«Щоб уберегти комунікації від розморожування, систему подачі води відключили у 12 будинках, де були вибиті вікна та відключене опалення. Після відновлення теплоподачі та утеплення віконних контурів наші майстри оперативно під’єднали внутрішньобудинкові мережі», — зазначив Валерій Харлан.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: