«Харківводоканал» прочистив близько 85 кілометрів мереж водовідведення

16:27  |  02.06.2022
«Харківводоканал» прочистив близько 85 кілометрів мереж водовідведення

Фото: city.kharkov.ua

Бригади Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» у травні виконали профілактичне чищення 84 км каналізаційних мереж. А також капітально відновили 45 колодязів з заміною люків та плит перекриття. Про це 2 червня повідомив заступник директора з виробництва Комплексу «Харківводовідведення» Ігор Вороненко.

За його словами, ревізійні заходи на системах водовідведення проводяться згідно з графіком по всьому місту. Насамперед робітники виконують профілактичне чищення систем каналізації. Також оперативно реагують на всі позаштатні ситуації.

«Тільки у травні провели ремонтні роботи на 12 пошкоджених ділянках трубопроводів. Негайно усуваємо аварійні ситуації та руйнування на комунікаціях після обстрілу. Продовжуємо контролювати системи водовідведення у місцях постійного перебування людей, притулках, адміністративних та соціальних об’єктах, які знову відкриваються у нашому місті», — наголосив Ігор Вороненко.

За його словами, дедалі більше харків’ян повертаються до міста. Якщо на початку травня на підприємство щодня надходило близько 55 звернень від споживачів, то на сьогодні — вже понад 70, які фіксують та виконують.

Також заступник директора повідомив, що бригади КП виконують планові заходи щодо підготовки об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період. Також ремонтники комплексу продовжують масштабне перекладання каналізаційного колектора в Новобаварському районі.

«На час ремонтних робіт водопостачання у будинках мешканців не відключаємо, а перекачування стоків проводимо паралельно насосними агрегатами. Таким чином, «Харківводоканал» забезпечує стабільне водовідведення в районі», — додав Ігор Вороненко.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: