«Харківводоканал» підготував до зими внутрішньобудинкові мережі у Холодногірському районі

16:04  |  07.11.2022
«Харківводоканал» підготував до зими внутрішньобудинкові мережі у Холодногірському районі

Фото: city.kharkov.ua

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Холодногірського району Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» завершили підготовку комунікацій до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Як повідомив начальник управління Олексій Безюлев, масштабні планові роботи на внутрішньобудинкових системах завершено, але технічне обслуговування триває цілий рік.

«Виконуємо всі заявки мешканців району, реагуємо на звернення споживачів щодо покращення стану внутрішньобудинкових систем у їхніх будинках. Зокрема, завершуємо зварювальні роботи із заміни ділянки технічно зношеного водоводу в одному з будинків на вул. Табірній. У найближчих планах — покращити подачу води в будинках на вул. Волонтерській та вул. Терихівській. Раніше завершили відновлення внутрішньобудинкових систем холодної води у будинках на вул. Слов’янській та вул. Ігоря Муратова, переклали 70 м комунікацій на вул. Борзенка», — зазначив Олексій Безюлев.

За його словами, фахівці продовжують упорядковувати і внутрішньобудинкові мережі водовідведення, насамперед у будинках, які постраждали від ворожих обстрілів.

«Ремонти внутрішніх каналізаційних мереж намагаємось проводити з прочищенням зовнішніх трубопроводів, щоб мінімізувати засмічення комунікацій відводів узимку. На контролі — всі підвальні приміщення, які мешканці використовують як короткочасні укриття під час ворожих обстрілів. У районних сховищах підтримуємо належний санітарно-технічний стан: забезпечили подачу води, встановили умивальники та унітази. Частково цю роботу вже виконано, а десь благоустрій приміщень триває», — повідомив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Холодногірського району.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: