«Харківводоканал» отримав два потужні генератори

14:56  |  18.10.2022

КП «Харківводоканал» отримало два генератори потужністю 300 кВт для виробничих потреб від керівництва місії Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Як повідомив 18 жовтня заступник генерального директора – директор Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак, генератори встановлять на ключових насосних каналізаційних станціях у двох районах Харкова.

«Ці насосні станції обслуговують понад півмільйона харків’ян, а також промислові об’єкти. Завдяки генераторам, у разі відключення електроенергії через ворожу агресією, ці станції зможуть працювати тривалий час автономно. Таким чином, нам вдасться уникнути не тільки можливих серйозних аварій на каналізаційних мережах, а й техногенних катастроф», — підкреслив Тарас Грущак.

Своєю чергою голова ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін зазначив, що фонд підтримує Харків і, зокрема, систему водопостачання міста з березня поточного року.

За цей час було закуплено та доставлено 60 тонн коагулянтів та 35 тонн рідкого хлору для забезпечення якісною водою мешканців міста.

«Разом з нашими партнерами, органами управління ми працюємо, щоб сім’ї продовжували мати доступ до води та медичних послуг» — наголосив Мурат Шахін.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: