«Харківводоканал» готує внутрішньобудинкові комунікації до зими

17:35  |  10.07.2023
«Харківводоканал» готує внутрішньобудинкові комунікації до зими

Фото: city.kharkov.ua

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» у рамках підготовки до опалювального сезону завершили відновлювальні роботи у понад 3 тис. будинків комунальної форми власності. Про це повідомив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Валерій Харлан.

За його словами, до експлуатації готові внутрішньобудинкові комунікації у 55% будинків, які перебувають у зоні відповідальності управління.

Валерій Харлан зазначив, що огляди та ремонти тривають у всіх районах міста. Зокрема, масштабні реконструкції з оновленням систем водопостачання чи каналізації та заміною запірної арматури завершили у 300 будинках із 600, запланованих до кінця літа.

Зараз майстри проводять значні перекладання мереж у будинках на вулицях Грицевця, Академіка Богомольця, Івана Каркача, Героїв Праці, Китаєнка, Москалівської, пр. Тракторобудівників.

Також бригади щодня усувають понад 300 аварійних ситуацій. За його словами, останнім часом почастішали виклики на ремонт та прочищення каналізаційних мереж. Валерій Харлан звернувся до споживачів із проханням використовувати каналізацію лише за призначенням.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: