Харківську лікарку з обкладинки «Time» призначили заступницею голови НСЗУ

17:50  |  12.09.2023
Харківську лікарку з обкладинки "Time" призначили заступницею голови НСЗУ

Фото: facebook.com/viktor.liashko

Харківську лікарку Ірину Кондратову, яка потрапила на обкладинку «Time» і в престижний рейтинг «ВВС», призначили заступницею голови Національної служби здоров’я України. Уряд підтримав відповідне подання голови НСЗУ Наталії Гусак. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

«Українська лікарка з обкладинки Time. Одна з сотні найвпливовіших жінок світу за версією ВВС у 2022 році… Відсьогодні – ще й заступник голови НСЗУ. Вважаю, це чудовим підсиленням команди. Щиро вітаю з призначенням! Бажаю успіхів на новій посаді та плідної роботи на благо українських пацієнтів!» – написав Ляшко

Ірина Кондратова – харківська лікарка, яка очолює Харківський регіональний перинатальний центр, доцентка кафедри педіатрії №1 та неонатології Харківського національного медичного університету.

Ірина майже три місяці приймала пологи у підвалі, жила поруч з колегами та пацієнтами, навіть під обстрілами ворога продовжувала надавати медичну допомогу вагітним, каже Ляшко.

У березні 2022 року Девід Бекхем на добу передав їй свій акаунт в «Instagram», щоб зібрати гроші на обладнання для немовлят. А у грудні 2022 року Ірина Кондратова потрапила на обкладинку «Time» поруч із президентом Володимиром Зеленським та іншими видатними українцями.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: