Харківський кіт Степан став амбасадором проєкту «Збережіть українську культуру»

21:26  |  07.11.2022
Харківський кіт Степан став амбасадором проєкту "Збережіть українську культуру"

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Блогер-мільйонник — кіт Степан став третім амбасадором проєкту «Збережіть українську культуру». Про це повідомили в Міністерстві культури та інформаційної політики.

Харківський кіт Степан, який має 1,3 млн підписників у Instagram став амбасадором проєкту від МКІП — «Збережіть українську культуру».

Повідомляється, що це вже третя зірка, яка долучилася до ініціативи. Проєкт спрямований на відновлення зруйнованих росіянами українських пам’яток культури.

В Instagram кіт Степан закликав підписників допомогти культурним об’єктам України.

«Біля мене мініатюра літературно-меморіального музею Григорія Сковороди, який у травні росіяни повністю знищили ракетним обстрілом. На жаль, в Україні таких знищених музеїв багато. За 8 місяців війни Росія зруйнувала чи пошкодила 552 об’єкти української культурної спадщини та культурної інфраструктури. Збитки вже становлять сотні мільйонів гривень. Але хороша новина у тому, що завдяки проєкту «Збережіть українську культуру», який ініціювало Міністерство культури та інформаційної політики України кожен із нас може підтримати українську культуру», — йдеться на сторінці кота.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Степан (@loveyoustepan)

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: