Харківські слідчі документують військові злочини російських окупантів (відео)

21:46  |  27.05.2022
Харківські слідчі документують військові злочини російських окупантів

Фото: hk.npu.gov.ua

Експерти підтвердили насильницький характер загибелі мешканця Харківщини, який отримав смертельні поранення в результаті обстрілу населеного пункта з боку російських військових. Про це повідомили в відділі комунікації поліції в Харківській області.

27 травня працівники СУ ГУНП в Харківській області та Харківської окружної прокуратури здійснили виїзд до села Коропи для фіксації наслідків ворожого обстрілу мирного населення місцевої громади. В результаті злочинних дій російських військових загинуло кілька жителів села, в тому числі й 32-річний Олексій.

Його мати і бабуся зі сльозами згадують про день, коли чоловік загинув. Він пішов за гуманітарною допомогою, адже вдома на нього чекали дві доньки – 5 і 9 років. Про смерть брата повідомив молодший син. Рідні не могли повірити в те, що Олексій загинув.

«Я думала он (молодший син – ред.) ошибся, оглушило или ранило. А когда пришла, там ошибки не могло быть», — ковтаючи сльози, розказує мати.

За фактом загибелі мешканця села Коропи відкрито кримінальне провадження.

Слідчі задокументували факт загибелі хлопця та призначили необхідні експертизи для підтвердження версії щодо насильницького характеру смерті жителя Харківської області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: