Харківські рятувальники загасили вісім пожеж та знешкодили 40 боєприпасів

10:10  |  31.05.2022
Харківські рятувальники загасили вісім пожеж та знешкодили 40 боєприпасів

Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 30 по 31 травня, здійснили 21 оперативний виїзд. Таку інформацію повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області.

Зокрема, рятувальники двічі виїжджали для проведення аварійно-рятувальних та інженерних робіт, тричі — для надання допомоги комунальним службам в ліквідації наслідків ворожих атак, чотири рази – для допомоги населенню, вісім разів – на гасіння пожеж (з них 6 – спричинених обстрілами), чотири – на інші виклики.

Минулої доби чотири такі пожежі трапились у приватному секторі Київського району Харкова. Внаслідок обстрілу горіли два будинки, господарча споруда, три гаражних бокси та чотири авто. Загальна площа цих пожеж склала понад 800 кв.м.

Під загрозою повторних обстрілів з вогнем боролись рятувальники з Київського, Шевченківського та Салтівського районів. Було задіяно понад 10 пожежно-рятувальних відділень.

Ліквідація цих пожеж тривала з 15:50 до 19:05. Інформація щодо жертв серед мирного населення уточнюється. Крім того, по одній пожежі сталося у Чугуївському та Богодухівському районах області.

Також в управлінні повідомили, що протягом доби піротехнічні підрозділи ДСНС ліквідували 40 ворожих боєприпасів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: