Харківські рятувальники загасили 13 пожеж та знешкодили 38 боєприпасів

10:19  |  02.06.2022
Харківські рятувальники загасили 13 пожеж та знешкодили 38 боєприпасів

Фото: t.me/synegubov

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 1 по 2 червня, здійснили 19 оперативних виїздів. Таку інформацію повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області.

Зокрема, рятувальники 13 разів виїздили на гасіння пожеж (з них 4 – спричинених обстрілами), тричі — для надання допомоги населенню та ще тричі – для допомоги комунальним службам і проведення аварійно-рятувальних робіт.

Внаслідок обстрілів пожежі трапились у Київському та Слобідському районах Харкова, а також у Золочівській громаді Богодухівського району та Чугуївському районі області. Постраждали приватні будинки, господарчі споруди, школа та виробнича будівля.

Так,  о 00:13 2 червня надійшло повідомлення про пожежу у загальноосвітній школі Київського району. Горіло приміщення бібліотеки на площі 50 кв.м. Під час гасіння пожежі було виявлено тіло жінки. Також постраждав чоловік, три жінки було врятовано.

Крім того, о 00:20 зайнялась триповерхова виробничо-господарська будівля у Слобідському районі. Площа пожежі склала 1 тис. кв. м. Усі займання були оперативно ліквідовані.

Крім того, протягом доби піротехнічні підрозділи ДСНС ліквідували 38 ворожих боєприпасів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: