Харківські рятувальники загасили 11 пожеж та знешкодили 16 боєприпасів

9:33  |  08.06.2022
Харківські рятувальники загасили 11 пожеж та знешкодили 16 боєприпасів

Фото: Суспільне/В"ячеслав Мавричев

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 7 по 8 червня, здійснили 27 оперативних виїздів. Таку інформацію повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області.

Зокрема, рятувальники 11 разів виїздили на гасіння пожеж (з них 7 – спричинених обстрілами), двічі – для проведення аварійно-рятувальних робіт, двічі — на допомогу комунальним службам, один раз — для надання допомоги населенню, один раз — на чергування, 10 – на інші виклики.

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, сталися у Холодногірському (1) районі Харкова, а також у Чугуївському (4) та Харківському (2) районах області. У Харкові постраждав виробничий об’єкт, в решті випадків — виключно приватні домоволодіння.

Також рятувальники чотири рази виїздили в місця влучання ворожих боєприпасів, проте пожеж там виявлено не було. Зокрема, у Шевченківському районі сталося часткове руйнування конструкцій приватних будинків та гаражних боксів, внаслідок чого постраждали дві людини.

Також снаряд пошкодив фасад торговельного об’єкта в Індустріальному районі.

За інформацією управління, аварійно-рятувальні роботи проводились на двох зруйнованих окупантами об’єктах. Було залучено 21 рятувальника та дві одиниці спеціальної техніки. Крім того, протягом доби піротехнічні підрозділи ДСНС ліквідували 16 ворожих боєприпасів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: