Харківські рятувальники отримали важку великогабаритну техніку від благодійників

19:22  |  07.02.2023
Харківські рятувальники отримали важку великогабаритну техніку від благодійників

Фото: mvs.gov.ua

Загалом, придбано та доставлено в Україну вантажний напівпричіп-фуру, напівпричіп-цистерну місткістю 32 кубічних метри та сідельний тягач для їх буксирування. Про це повідомили в МВС.

Згадану техніку залучатимуть  для перевезення вантажів, зокрема, гуманітарної допомоги та рятувального обладнання на великі відстані, забезпечення потреб пожежогасіння водою на значних та затяжних пожежах.

Упродовж пів року за сприяння керівництва області та почесної консулки ФРН у Харкові Тетяни Гавриш, низка волонтерських і міжнародних організацій цілеспрямовано займались питанням пошуку і придбання для частин ДСНС регіону важкої великогабаритної техніки.

Перелічені техніка й обладнання придбані за сприяння Франко-української асоціації Лазурного берега, Спілки жінок-пожежних Сан-Франциско при пожежному департаменті Сан-Франциско, Німецько-української, Польсько-німецької промислово-торговельної палат, БО «Благодійний фонд «Спільна справа Харків», ГО «Міжнародна дружня допомога», а також місцевої пожежної команди міста Бад-Бентхайм. Кожна з цих організацій внесла свій посильний вклад у загальну добру справу.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: