Харківські рятувальники ліквідували п’ять пожеж, спричинених обстрілами

10:23  |  27.07.2022
Харківські рятувальники ліквідували п’ять пожеж, спричинених обстрілами

Фото: city.kharkov.ua

За добу, з 26 по 27 липня, рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 22 оперативних виїзди.

Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області, дев’ять з них — на ліквідацію пожеж (у тому числі п’ять — спричинених обстрілами), три  — на допомогу населенню, один — для проведення аварійно-відновлювальних робіт, дев’ять — з інших причин.

Також протягом доби піротехніки ДСНС ліквідували 16 ворожих боєприпасів.

Три пожежі, спричинені обстрілами окупантів, трапилися у Харківському та одна — у Чугуївському районі області, а також ще одна — в Індустріальному районі Харкова. Горіли приватні житлові будинки та автомобілі.

Зокрема, близько 22:00 на території Малоданилівської громади ворожий снаряд влучив у двоповерховий приватний будинок. Площа пожежі склала 250 кв. м. О 23:43 вогонь загасили.

Вже вранці, близько 4:30, російська армія знову обстріляла ракетами Харків та область. В результаті завданих ударів було пошкоджено адміністративні будівлі, навчальний заклад та інші об‘єкти.

Також сталася пожежа в Індустріальному районі. На паркувальному майданчику підприємства загорілося відразу 10 автомобілів. Площа пожежі склала близько 100 кв. м. Співробітники ДСНС займання оперативно ліквідували.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: