Харківські рятувальники ліквідували 17 пожеж та знешкодили 20 боєприпасів

9:54  |  15.06.2022
Харківські рятувальники ліквідували 17 пожеж та знешкодили 20 боєприпасів

Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 14 по 15 червня, здійснили 28 оперативних виїздів. Таку оперативну інформацію повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області.

Всього сталося 17 пожеж, 8 з яких — спричинені обстрілами. Ще п’ять разів рятувальники виїжджали для надання допомоги населенню, один раз — для проведення аварійно-рятувальних робіт, два — на чергування, три — інші виїзди.

Так, аварійно-рятувальні роботи проводились на зруйнованому об’єкті у Слобідському районі Харкова. У них було залучено шість одиниць техніки та 20 чоловік особового складу.

Найбільша кількість пожеж, спричинених ворожими обстрілами, трапилась у Чугуївському районі області. Там виникло шість пожеж. По одному подібному загорянню виникло в Ізюмському та Богодухівському районах. У результаті постраждали житлові будинки, господарчі споруди, складська будівля, два мотоцикли.

Зокрема, вранці 14 червня у житловому секторі села Коробочкіно на Чугуївщині, на одному з приватних подвір’їв спалахнули дві господарчі споруди та гараж. Полум’я охопило площу близько 300 кв. м. Силами ДСНС вогонь вдалось ліквідувати за дві години. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби ліквідували 20 ворожих боєприпасів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: