Харківські рятувальник ліквідували 12 пожеж та 10 боєприпасів

9:51  |  01.07.2022

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 30 червня по 1 липня, здійснили 22 оперативних виїзди. Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області, рятувальники 12 разів виїжджали на гасіння пожеж (з них чотири – спричинені обстрілами).

Три пожежі, спричинені обстрілами окупантів, сталися в Ізюмському районі області та одна – в Індустріальному районі Харкова. Внаслідок влучення снарядів там горіли промислові об’єкти та трава на відкритій території.

Також рятувальники сім разів виїжджали на допомогу населенню, двічі – на проведення аварійно-рятувальних робіт, один – на інший виклик.

Так, 30 червня група верхолазів ДСНС проводила аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів на пошкодженому ворожими обстрілами 9-поверховому житловому будинку в Київському районі Харкова.

Рятувальники розбирали та скидали вниз нестійкі зруйновані конструкції з верхніх поверхів багатоповерхівки, щоб запобігти їх неконтрольованому руйнуванню та падінню.

Крім того, протягом доби піротехніки ДСНС ліквідували 10 ворожих боєприпасів, що не розірвалися.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: