Харківська область готується до опалювального сезону — ОВА

10:33  |  20.10.2022
Отныне все украинцы могут выбирать оптимальную систему учета тепла

У Харкові вже подано тепло в лікарні та інші соціальні об’єкти. Коли середньодобова температура буде нижче +8, буде подано тепло й до житлових будинків. Також все готово до подачі тепла в Чугуєві та Вовчанську. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

“У Чугуєві опалюємо районну лікарню, розраховуємо, що Чугуїв буде забезпечено теплопостачанням на 100%. У Вовчанську відновлено газопостачання, готові до роботи усі котельні, які за відсутності газу працюватимуть на альтернативному паливі”, — розповів Олег Синєгубов.

Тривають роботи у Куп’янську та Ізюмі. За словами начальника Харківської ОВА, ситуація з опаленням у цих містах складна, окупанти викрали велику кількість обладнання для котелень, зруйнували інфраструктуру.

“Ми готові і до можливих нових ударів ворога. Вживаємо заходів, щоб захистити підстанції та трансформатори. Напрацьована аварійна схема на випадок відключення окремих котелень. Закупили на випадок аварій усе необхідне для тимчасових пунктів обігріву. Це буде складна зима, але працюємо 24/7, щоб максимально забезпечити людей теплом”, — підкреслив Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: