Харківська молодь завітала на каву з мером (Фото)

11:10  |  12.08.2023
Ігор Терехов з молоддю

Фото: прес-служба Харківської міської ради

Харківська молодь завітала на каву з мером. Захід відбувся в рамках святкування Дня молоді, який відзначається 12 серпня, повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Харківський міський голова Ігор Терехов обговорив з молодими людьми майбутнє Харкова, можливості міста для підприємців-початківців, а також вислухав пропозиції щодо підтримки сфер культури та спорту.

Ігор Терехов з молоддю

Фото: прес-служба Харківської міської ради

Зустріч проходила у форматі відкритого діалогу. Молодь мала можливість поставити мерові будь-яке запитання. Загалом поспілкуватися з міським головою прийшли близько 50 осіб — школярі та студенти, інфлюенсери та волонтери, науковці та працівники промислових підприємств, вчителі, спортсмени та рятувальники.

Ігор Терехов з молоддю

Фото: прес-служба Харківської міської ради

«Я дуже хочу, щоб молодь була у владі, з іншими поглядами та іншою ментальністю. Такий момент обов’язково настане. Адже майбутнє, як усім нам відомо, саме у ваших руках!» — зазначив Ігор Терехов.

«Зустрівся з молодіжним активом Харкова. Вперше за час повномасштабної війни. І можу впевнено сказати вам одне — молодь у нас максимально свідома, креативна, відчайдушна, амбітна і зацікавлена. Мені було надважливо почути їхню думку щодо майбутнього Харкова і Харкова сьогодні. І надважливо зрозуміти, що наша система цінностей співпадає», — розповів у своєму телеграм-каналі Ігор Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Елена 20:10 | 12.08.23

    Харьков ждет, когда мер покажет документ, что в Саржином яру никаких зданий не будет строиться. На слово меру никто не верит. А кофе пить будем после победы.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: