Харківщина знову під ворожими обстрілами: постраждали четверо людей

12:58  |  06.09.2024
Харківщина знову під ворожими обстрілами: постраждали четверо людей

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 6 вересня близько 9:00 росіяни обстріляли селище Вільшани Харківського району. Пошкоджено приміщення цивільного підприємства, отримав поранення співробітник.

Сьогодні орієнтовно з 7:30 до 8:30 ворог завдав серію ударів по місту Люботин. Пошкоджено понад 20 житлових будинків. Постраждали троє людей. 42-річна жінка та дівчина 16 років зазнали гострої реакції на стрес. Отримала поранення 65-річна жінка. За попередніми даними, росіяни вдарили по місту з РСЗВ «Торнадо-С».

Також в ніч на 6 вересня окупанти здійснили серію атак безпілотниками по селу Залізничне Чугуївського району. Пошкоджено приватні домоволодіння. На щастя, без постраждалих.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: