Харків’янин, який підтримував державу-агресора у Фейсбуці, отримав підозру

14:56  |  03.10.2023
Харків’янин, який підтримував державу-агресора у Фейсбуці, отримав підозру

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

Досудовим розслідуванням встановлено, що харків‘янин на власній сторінці у Facebook активно підтримував «руський мир». Чоловік репостив дописи з кремлівськими наративами. Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що харків‘янин на власній сторінці у Facebook активно підтримував «руський мир». Чоловік репостив дописи з кремлівськими наративами.

Один з поширених дописів містив відеозапис із зображенням російського фейкового відео, де нібито військовослужбовці ЗСУ тероризують матір з дитиною через те, що вони не пропустили колону.

В іншому відеозаписі, яке репостнув харків‘янин, було спілкування журналіста з представником УПЦ МП, на якому останній стверджує, «що українці воюють з Богом, через це їм покарання у вигляді російських ракет».

Крім того, підозрюваний активно коментував дописи та писав про те, що він впевнений, що ЗСУ обстрілюють житлові квартали Харкова.

Правоохоронці викрили харківського прибічника рф.

За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури Харкова повідомлено про підозру 58-річному чоловіку за фактом поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною збройної агресії рф проти України (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: