Харків’янин отримав відзнаку національного конкурсу благодійників у Києві

17:05  |  16.06.2023
Леонід Гапєєв

Леонід Гапєєв

Харків’янин Леонід Гапєєв, керівник гуртків «Точка зору» і «Школа успіху» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Холодногірського району увійшов у трійку лауреатів у номінації «Медіа і доброчинність» 16-го Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2022» – «Благодійність на захисті України». Це найбільший щорічний всеукраїнський конкурс серед благодійників, який був заснований у 2007 році з метою розвитку та популяризації волонтерства, благодійництва, меценатства, повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Відзнака конкурсу

Фото: прес-служба Харківської міськради

Серед 1463 заявок від громадських, волонтерських і благодійних організацій, соціально-відповідального бізнесу, громадських об’єднань, навчальних закладів і благодійників з різних куточків країни та світу, було визначено трійку переможців у 26 номінаціях. Леонід Гапєєв увійшов у трійку лауреатів у номінації «Медіа і доброчинність», серед яких Ковака Джунічі / Kowaka Jun’ichi (Японія), КП «Муніципальна телевізійна мережа» (м. Запоріжжя) та посів ІІІ місце.

У номінації розглядалися заявки щодо діяльності ЗМІ у висвітленні та популяризації позитивних дії та результатів, реальних змін під час благодійної та волонтерської діяльності благодійних чи волонтерських організацій чи окремих осіб та заявки щодо власної благодійної та волонтерської діяльності ЗМІ та мас-медіа, благодійних фондів утворених при медіа, благодійних чи волонтерських проектів реалізованими медіа чи медійниками.

Леонід Гапєєв — автор ідеї проведення міжнародного фестивалю «Щастя у творчості» (2022), на волонтерських засадах здійснював його організацію та координацію. Автор і ведучий творчої студії (Ютуб канал) leonid gapeev щастя творчості.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: