Харків’яни, які надали житло переселенцям, продовжують отримувати компенсацію

11:28  |  12.12.2022
Харків'яни, які надали житло переселенцям, продовжують отримувати компенсацію

Фото: city.kharkov.ua

З повідомленнями про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб до Центру надання адміністративних послуг міста Харкова та його територіальних підрозділів з 2 листопада до 1 грудня звернулося 905 власників житла.

Як повідомили у Департаменті соціальної політики, ще 21 людина надіслала повідомлення електронною поштою.

За перші п’ять днів грудня районні управління соціального захисту населення прийняли та обробили 727 заяв від власників житла, які прихистили 1 520 внутрішньо переміщених осіб, для отримання компенсації за листопад.

Компенсація надається повнолітнім громадянам України — власникам житла, які безоплатно розмістили ВПО, для покриття понесених ними витрат, пов’язаних з розміщенням при умові відсутності заборгованості за житлово-комунальні послуги.

Для отримання компенсації необхідно подати повідомлення з усіма необхідними документами, а потім, з 1 по 5 число місяця, наступного за звітним, звернутися з заявою та документами.

Повідомлення подається додатково, коли змінюється кількість розміщених осіб або люди покидають житло, а заява — щомісячно.

З більш детальною інформацією про те, як отримати компенсацію, можна ознайомитись на сторінці департаменту у «Facebook».

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: