Харків’яни, які надали житло переселенцям, отримують компенсацію

16:54  |  10.11.2022
Харків'яни, які надали житло переселенцям, отримують компенсацію

З повідомленнями про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб до Центру надання адміністративних послуг міста Харкова та його територіальних підрозділів з 26 жовтня звернувся 261 власник житла. Як повідомили у Департаменті соціальної політики, ще 23 людини надіслали повідомлення електронною поштою.

За перші п’ять днів листопада районні управління соціального захисту прийняли та обробили 118 відповідних заяв для отримання компенсації за жовтень.

Нагадаємо, компенсація надається повнолітнім громадянам України — власникам житла, які безоплатно розмістили ВПО, для покриття понесених ними витрат, пов’язаних з розміщенням при умові відсутності заборгованості за житлово-комунальні послуги.

Для отримання компенсації необхідно подати повідомлення з усіма необхідними документами, а потім, з 1 по 5 число місяця, наступного за звітним, звернутися з заявою та документами. Повідомлення подається додатково, коли змінюється кількість розміщених осіб або люди покидають житло, а заява — щомісячно.

З більш детальною інформацією про те, як отримати компенсацію, можна ознайомитись на сторінці департаменту у «Facebook».

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: