Харків’яни можуть переглянути фото пошкодженого будинку в чат-боті

16:18  |  14.07.2023
У чат-боті «Харків - Твій дім» можна знайти найближче укриття

Фото: city.kharkov.ua

У чат-боті «Харків — Твій дім» можна переглянути панорамний знімок пошкодженого будинку та залишити питання про розгляд заяви на участь у програмі «єВідновлення».

Як повідомили розробники, завдяки співпраці з Харківським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України в чат-боті можна отримати доступ до фотознімків майна, що постраждало через збройну агресію рф. Вони зазначили, що зараз є не вся інформація, але вона поступово доповнюватиметься.

Крім того, у розділі «Перевірити стан заяви «єВідновлення» додано можливість залишити запитання щодо розгляду заяви містом за допомогою зворотної форми

Це можуть зробити лише ті, чию заяву внесено  до реєстру пошкодженого майна та прийнято на розгляд.

Нещодавно розділ чат-бота «Життєзабезпечення та громадська безпека» доповнили інформацією для пошуку найближчих укриттів та об’єктів, що працюватимуть у разі виведення з ладу критичної інфраструктури.

Також у розділі вказані ресурси, куди можна звернутися та повідомити про зачинене укриття або його неналежний стан. Через чат-бот такі заяви не приймаються. Фото та питання можна залишити онлайн на новому вебпорталі «1562».

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: