Харків’ян просять не відвідувати кладовища та зелені зони

23:15  |  15.04.2023
Цвинтарі «Журавлівське» та «Сосни» закриті для відвідування

Фото: city.kharkov.ua

Харківський міський голова Ігор Терехов ще раз звернувся до харків’ян з проханням не відвідувати кладовища та зелені зони. В ефірі національного телемарафону мер міста нагадав, що на Великдень усі цвинтарі будуть закриті для відвідування.

Крім того, Ігор Терехов зазначив, що ще не всі зелені зони розміновані, тож ходити там небезпечно.

«Наші вороги дистанційно мінували зелені зони, було дуже багато прильотів. Зараз основні зусилля сконцентровані на розмінуванні полів в області для посівної — це головне, потім переходитимемо до розмінування зелених зон. Мінери працюють практично цілодобово», — наголосив мер.

Також Ігор Терехов повідомив, що на Великдень у Харкові будуть посилені заходи безпеки. Віряни матимуть змогу відвідати храми завтра вранці, а сьогодні нічних служб не буде.

Міські цвинтарі №15 (вул. Володі Дубініна), №16 (вул. Сьомої Гвардійської Армії), №17 (вул. Курочкіна Гора), «Сосни» (вул. Генерала Удовиченка) та «Журавлівське» (пров. Гладкий) повністю закриті для відвідування через можливу наявність там вибухонебезпечних предметів.

Також адміністрація меморіального комплексу «Слобожанський» (селище Лісне) зазначає, що розмінування всієї території цвинтаря поки що не проводилося. Самовільне пересування, відвідування та прибирання місць поховання на меморіальному комплексі — небезпечні.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: