Харків святкує День Української Державності (фото)

16:42  |  28.07.2023
День української державності

Фото: телеграм-канал Харківської міської ради

В Основ’янському районі Харкова святкують День Української Державності. Про це повідомляє телеграм-канал Харківської міської ради.

Зі святом харків’ян привітав Харківський міський голова Ігор Терехов: «Дорогі харків’яни, українці! Вітаю вас з Днем Української Державності, який відзначається у День хрещення Київської Русі — України. Хай наша країна процвітає і розвивається, а ми для цього докладемо максимум зусиль, пам’ятаючи минуле та сміливо крокуючи в майбутнє».

Понад 400 дітей взяли участь у фотопроєкті «Україна — це ти, Україна — це я», тематичній онлайн-виставці художніх робіт і поробок, у челенджі малюнків на асфальті.

День української державності

Фото: Департамент культури Харківської міської ради

Як повідомляє Департамент культури Харківської міської ради, до Дня Української Державності у бібліотеці сімейного читання № 13 у Холодногірському районі, пройшла година патріотичного малюнку «Україна — твоя Батьківщина!».

Маленькі відвідувачі книгозбірні малювали символи нашої прекрасної незламної країни: тризуб, калину, соняшник, лелеку та інші. У такий спосіб юні холодногірці вітають зі святом всіх українців та бажають миру й процвітання нашій незалежній державі.

День української державності

Фото: Департамент культури Харківської міської ради

Також до свята гуртківці студії образотворчого мистецтва «Колорит» Будинку культури Холодногірського району м. Харкова» разом з її керівником Василем Оріщенком та батьками учасників, підготували виставку робіт, у яких відтворили своє розуміння цього свята та любов до рідної країни.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: