Харків отримав 14 генераторів від німецько-українського благодійного фонду

18:19  |  03.04.2023
Харків отримав 14 генераторів від німецько-українського благодійного фонду

Фото: city.kharkov.ua

Електрогенератори в пункти обігріву при закладах освіти 3 квітня передала місту Харкову німецько-українська благодійна організація «Синьо-жовтий хрест». Чергову партію генераторів розподілили між школами всіх районів. Вони використовуватимуться у «пунктах незламності» на випадок тривалого відключення світла.

У передачі генераторів взяли участь Харківський міський голова Ігор Терехов, народний депутат України Павло Сушко та волонтерка благодійної організації «Синьо-жовтий хрест» Єлізавета Голеніщева.

Очільник міста подякував усім за надану підтримку та повідомив, що вже найближчим часом генератори доставлять до 14 закладів освіти Харкова.

«Це дуже важлива допомога. Я вдячний народному депутату та волонтерам за такі результати роботи. Впевнений, що ці генератори будуть затребувані, адже зараз, у час, коли через обстріли ми стикаємося з проблемою відключення світла, це просто предмети першої необхідністі. До того ж, ми будемо використувати їх і для потреб шкіл», — зазначив Ігор Терехов.

Проєкт був реалізований за інформаційної та логістичної підтримки фонду Павла Сушка та фінансової підтримки німецької фундації «RTL — Wir helfen Kindern».

«Це було наше спільне завдання з міською владою — допомогти школам, тому по всьому світу ми разом шукали генератори. Дякую меру міста за продуктивний діалог і спільне оперативне розв’язання задач, які перед нами постають у зв‘язку з російською агресією», — підкреслив народний депутат.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: