Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ в рамках туру Безпечних Автомобільних Концертів дав аншлаговий концерт в Харкові (фото)

14:25  |  20.07.2020
Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ в рамках туру Безпечних Автомобільних Концертів дав аншлаговий концерт в Харкові
PR

Подія відбулась на території Авторинку Автоград 17 липня о 19:00. «БАК» – це концерти нового формату. БЕZ ОБМЕЖЕНЬ зробили те, чого раніше в нашій країні ніхто і ніколи не практикував.

Перший виступ в рамках цього унікального туру відбувся 29 травня поблизу Луцька. Задумане здійснювалось просто неба, а шанувальники замість того, щоб сидіти на звичних їм стільцях концертного залу – знаходились у власних авто.

Концепція проведення концерту дозволяє прихильникам гурту слухати виступ як відкривши вікна, так і на окремій частоті радіоприймача або знаходитись на безпечній дистанції біля авто. Також на концерті можна буде зустріти багато нового та незвичного. Зокрема, сцену довелось зробити висотою майже у три метри, аби всі мали змогу бачити виступ.

Всі концерти в рамках цього туру – це, в першу чергу, абсолютна безпека слухачів!

Великим плюсом є те, що завдяки Київстар, 4G тягне на абсолютно кожному концерті БЕZ ОБМЕЖЕНЬ. Відвідувачі можуть вільно стрімити концерти онлайн та без перешкод ділитись емоціями з рідними та друзями в ефірі!

На в‘їзді обов‘язковим є вимірювання температури безконтактним термометром, а із собою кожен повинен мати засоби індивідуального захисту: маски, рукавички та антисептики.

«БАК» – це єдина реальна можливість разом з шанувальниками, в абсолютно безпечній для всіх атмосфері, насолоджуватись якісною українською музикою.

Саме тому БЕZ ОБМЕЖЕНЬ спільно з організатором Tikhonov Agency вирішили порадувати шанувальників додатковим концертом поблизу Києва.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: