ГУР МО: Заяви росії про наслідки їхнього удару по Харкову — хвороблива маячня

13:13  |  31.12.2023
ГУР МО: Заяви росії про наслідки їхнього удару по Харкову — хвороблива маячня

Фото: hk.npu.gov.ua

Російське Міноборони заявило, що при обстрілі Харкова «було знищено представників ГУР МОУ і ЗСУ, які брали участь у плануванні та виконанні атаки на Бєлгород». В українській розвідці назвали ці заяви хворобливою маячнею терористичного режиму. Про це повідомив представник ГУР МОУ Андрій Юсов у коментарі «Українській правді».

Міноборони російської федерації, яка щодня вбиває мирних мешканців України звинуватило ЗСУ у завданні удару з використанням реактивних систем залпового вогню по місту Бєлгород, «унаслідок якого загинули мирні жителі, зокрема діти».

Сказано, що у відповідь збройні сили рф «уразили центри ухвалення рішень і військові об’єкти в місті Харків».

Зокрема, стверджується, що «ракетним ударом по колишньому готельному комплексу «Харків Палас» знищено представників ГУР і ЗСУ, які брали безпосередню участь у плануванні та виконанні теракту в Бєлгороді».

«Ударами високоточних ракет по будівлі служби безпеки України в Харківській області та пункту тимчасової дислокації націоналістичного формування «Правий сектор» ліквідовано представників рухомого складу СБУ, іноземних найманців і бойовиків підрозділу «Кракен», які безпосередньо здійснювали підготовку диверсій на російській території», — повідомили росіяни.

«Стосовно чергової маячні від так званого Міністерства оборони держави-агресора можемо повідомити, що під час чергового терористичного акту рф і ракетного удару вчора по Харкову жоден співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони, відповідно як і жоден боєць спецпідрозділу ГУР МО «Кракен», не постраждав. В той же час агресор вчергове вдарив по цивільних, і аж ніяк не військових об’єктах. Це постійна практика рф і її терористичних ракетних ударів, які спрямовані саме проти цивільної інфраструктури й мирних мешканців. Усі інші заяви про уявні «ураження» представників ГУР МОУ – чергова хвороблива фантазія людей, що живуть у паралельній реальності та ведуть геноцидну війну проти України, за що безумовно будуть покарані», — повідомив Юсов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: