«Готові забезпечити потерпілих від удару тимчасовим житлом», — Синєгубов (відео)

11:21  |  17.01.2024
«Готові забезпечити потерпілих від удару тимчасовим житлом», - Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Російські окупанти здійснили ракетний удар по Харкову напередодні близько 22:00. Попередньо, ворог застосував ракети типу С-300. Внаслідок удару по середмістю Харкова пошкоджено близько 20 багатоквартирних будинків, а також 14 автомобілів. Усі профільні служби продовжують усувати наслідки влучань. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Внаслідок цього чергового терористичного акту з боку російських окупантів постраждали 17 людей, з яких 2 жінок перебувають у важкому стані. Ще 3 осіб відмовилися від госпіталізації. Інші постраждалі перебувають у медзакладах області, їхньому життю нічого не загрожує. На місці удару продовжують працювати ДСНС, комунальники, правоохоронці, чергують медики. Маємо достатній резерв в місцях компактного розташування. Туди готові заселяти харків’ян, які зосталися без житла внаслідок ударів», — зазначив Синєгубов.

Крім того, минулої доби під артилерійськими та мінометними обстрілами окупантів опинилися 22 населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Близько 18:30 ворог завдав удару ФАБами по місту Вовчанськ.

«Ворог продовжує обстріли населених пунктів на прикордонні, півночі та північно-східному напрямку. Водночас минулої доби українські захисники відбили 2 штурми окупантів в районі Синьківки Куп’янського району. Це свідчить про те, що кількість атак ворога знизилася, утім ворог все одно не відмовився від своїх планів щодо захоплення Харківщини. Загарбники проводять ротацію та заміну небоєздатних підрозділів», — додав начальник Харківської ОВА.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: