Голосуй за зміни у місті! Трансформація Харкова разом із брендом glo™ і Лесею Нікітюк

10:09  |  10.06.2021
PR

Урбаністична кампанія «Місто VS Урбазаври»

На правах реклами

Місто стає гарніше з кожним роком, але деякі локації й досі лишаються занедбаними, сірими та некомфортними. Це так звані Урбазаври — міські монстри, які заважають розвитку Харкова та інших міст, в яких мешкають. Втім, на їхньому місці можуть бути круті, сучасні, зручні зони відпочинку та громадські простори — і ми здатні цьому посприяти в рамках нової урбаністичної кампанії «Місто VS Урбазаври» за підтримки бренда glo™!

Бренд glo™ вірить у головний принцип тактичного урбанізму, який каже — справжня сила починається з локальних трансформацій. Маленькі справи надихають і стають драйверами глобальних змін. Бренд не є спеціалістом в урбаністиці, проте його сила — у вмінні поєднувати непоєднуване. Цього разу бренд glo™ вирішив показати, що робити серйозні, важливі для суспільства речі можна з легкістю та задоволенням — і зібрав круту команду, яка разом зможе подолати головних Урбазаврів країни і зробити міста більш комфортними, затишними і сучасними.

https://youtu.be/JKxKi6GQC7s

Бренд glo™ разом з партнером проєкту, ГО «Міські реформи», дослідили урбаністичну проблематику в Харкові, Києві та Одесі, поспілкувалися з локальними експертами та розглянули десятки локацій у кожному місті, щоб обрати по три, які найбільше відповідають завданням ініціативи «Місто VS Урбазаври». Всеукраїнську команду змін очолила BIG HERO Леся Нікітюк — найзавзятіша українка, яка не дасть спуску жодному Урбазавру:

“Урбазаври реально задовбали! Люди хочуть жити в комфортному, сучасному середовищі, мати місце для відпочинку і розваг, зелені парки і класні вулиці. І ми маємо шанс змінити те, що не подобається: разом обрати три локації та задати тренд на трансформацію міст. Хочеш змін — вполюй Урбазаврів разом із нами!”

А на локальному рівні команди полювання на Урбазаврів очолили місцеві інфлуенсери — CITY HEROES, які розповідатимуть про хід подій і зміни локацій на краще. Кожен з них «топить» за свою локацію.

Які саме місця в Харкові ми маємо можливість змінити та на кого підписатися, щоб не пропустити новини?

  • Зелені сходи на Театральному провулку облюбовав для себе Хащозавр, на якого полює солістка групи Pur:Pur Ната Сміріна.
Сходи на Театральному провулку

Сходи на Театральному провулку

«Зараз сходинки на спуску сильно зношені, місцевість поряд абсолютно не приведена до ладу. Я дуже люблю центр міста, живу поруч, частенько проходжу по локації, і, звичайно ж, хочеться привести її до ладу».

  • на Костюринському провулку оселився Парковкозавр. За ним стежить художник-мураліст Андрій Пальваль.
Костюринський провулок

Костюринський провулок

«Я багато гуляю центром, тому з Парковкозавром у Костюринському провулку стикався безліч разів. Давно кортіло подолати цього урбаністичного монстра та долучитися до відкриття першої пішохідної вулиці в Харкові».

  • спуск до річки біля Центрального ринку зайняв Річкозавр. Впіймати його прагне популярний артист і саундпродюсер Артем Пивоваров.
Спуск до річки

Спуск до річки

«Ця локація дійсно душевна, атмосферна, саме за такими полюють творчі люди. Мені б хотілося, щоб зміни на ній пішли на користь, і люди, побувавши там, змогли заряджати один одного ідеями та емоціями на якісно новому рівні».

Частиною команди «Місто VS Урбазаври» можеш стати і ти! Для цього треба долучитися до вибору Урбазавра, якого буде трансформовано в рамках кампанії. Зробити це можна наступним чином:

  • на сайті Urban Transformation, обравши Урбазавра, якого хочеш змінити на краще;
  • в Instagram, знявши Stories з використанням маски обраного Урбазавра і тегнувши сторінку @urbasaurus.

У фіналі результати з сайту та Instagram будуть підсумовані, щоб обрати головну ціль для трансформації у кожному місті.

Для бренда glo™ кампанія «Місто VS Урбазаври» — це поєднання значущої мети і фану, з яким будь-яка справа стає приємнішою та навіть ефективнішою. Проєкт триватиме не менше трьох місяців, тож частіше заходь на сайт та підписуйся на сторінку @urbasaurus в Instagram, щоб не пропустити відкриття і круті трансформації локацій.

Долучайся скоріше до першої урбаністичної кампанії бренда glo™: вполюй Урбазавра і трансформуй Харків!

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: