Галузь торгівлі в Харкові продовжує стабільно працювати — міськрада

17:13  |  09.01.2023
Кабмин ввел госрегулирование цен на ряд продуктов питания

Повністю або частково відновили роботу всі торговельні мережі, відкриваються нові крамниці продовольчих, побутових, будівельних товарів тощо. Зараз у Харкові немає дефіциту продуктів харчування, товарів першої необхідності, питної води, гігієнічних засобів. Про це повідомили в Харківській міській раді.

Повністю або частково відновили роботу мережі супермаркетів «Клас», «Рост», «Восторг», «Сільпо», «АТБ-маркет», «Чудо маркет», «Метро» та ін.

Загалом працюють 173 супермаркети та велика кількість продовольчих магазинів («Посад», «Кулиничі», «Свіжина», «Галя балувана», «Агромол» та ін.).

Також працюють близько 370 аптек (зокрема, аптечні мережі: «9-1-1», «Копійка», «АНЦ», «МедСервіс», «Славутич», «Подорожник», «Аптека доброго дня», КП «Муніципальна аптека» та ін.).

Для потреб власників домашніх тварин працюють 76 зоомагазинів та 32 ветеринарні клініки у всіх районах міста.

На сьогодні функціонують 44 з 53 харківських ринків та торговельних майданчиків, у тому числі найбільші продовольчі ринки Харкова — Кінний, Центральний, Тракторозаводський, Новосалтівський та ін.

У випадку тривалого відключення електроенергії відкриті 915 продовольчих магазинів, 70 магазинів непродовольчих товарів, 190 аптек, 68 АЗС, 11 ветеринарних клінік та 26 зоомагазинів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: