«Філіп Морріс» відновить роботу на Харківщині, як тільки дозволить безпекова ситуація

10:13  |  20.09.2023
«Філіп Морріс» відновить роботу на Харківщині, як тільки дозволить безпекова ситуація

Харківський міський голова Ігор Терехов 19 вересня провів зустріч з менеджером зі звʼязків з урядовими установами ПрАт «Філіп Морріс Україна» Михайлом Самоляком. Сторони обговорили роботу підприємства в рамках інвестиційного форуму «Kharkiv: Restart», який пройшов у Києві.

Михайло Самоляк повідомив, що як тільки ситуація в регіоні поліпшиться, компанія готова розглянути можливість відновлення виробництва тютюнових виробів у Харківській області.

Зараз «Філіп Морріс» змушені відкрити додаткову виробничу лінію у Львівській області, де запропонували роботу в тому числі робітникам з Харківського регіону.

«Це не релокація харківської фабрики — всі лінії залишаються на місці, і як тільки ситуація покращиться, керівництво «Філіп Морріс» готове розглянути поновлення діяльності у Харківському регіоні», — зазначив Михайло Самоляк.

Ігор Терехов підкреслив, що в місті роблять все можливе, щоб покращити безпекову ситуацію і щоб підприємства поновлювали роботу.

«Ви сплачуєте податки не місту, а області, але наші харків’яни працюють у вас, тому відновлення роботи фабрики дуже важливе. Крім того, коли працюють такі гіганти, як ви або «McDonald’s», — це важливо для інших інвесторів», — зазначив Ігор Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: