Дворічанська громада отримала обладнання для стоматологічного кабінету

18:11  |  26.12.2023
Дворічанська громада отримала обладнання для стоматологічного кабінету

Фото: kharkivoda.gov.ua

Робота з забезпечення медзакладів на постраждалих та деокупованих територіях проводиться в посиленому режимі. Про це повідомили в Харківській ОВА.

Дворічанська селищна громада досі потерпає від обстрілів російських окупантів. З огляду на безпекову ситуацію, отриманий стоматологічний кабінет тимчасово розгорнуть у Шевченковому.

«Навіть у таких непростих умовах місцева влада забезпечує жителів громади адімістративними, соціальними, медичними послугами.  Дякую за підтримку та допомогу нашим партнерам, із якими працюємо на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва», — зазначив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

Техніку та витратні матеріали привезли з Польщі за ініціативи ГО «Зв’язок українців в Польщі» та ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування».

«Дякуємо нашим польським партнерам та особисто  пану Мирославу Скурці за те, що не втомлюються допомагати нашим постраждалим громадам та вірять у нашу Перемогу», — додала голова правління ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування» Діана Баринова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: