Дорожні служби Харківщини працюють у посиленому режимі

13:50  |  14.12.2023
Дорожні служби Харківщини працюють у посиленому режимі

Фото: kharkivoda.gov.ua

Через різке погіршення погодних умов у Харківській області можливі ускладнення у русі.

За прогнозом синоптиків, сьогодні через сніг, мокрий сніг та крижаний дощ може виникнути ожеледиця на дорозі. Це супроводжуватиметься сильним вітром, пориви якого сягатимуть 20 м/с. Температура вдень коливатиметься від мінус 1 до плюс 4.

Як наголосив начальник ХОВА Олег Синєгубов, дорожні служби працюють у посиленому режимі, аби запобігти зупинкам руху та надзвичайним ситуаціям на автошляхах.

«Усього протягом доби на дорогах державного та місцевого значення працювали понад 160 одиниць техніки. Дорожні служби закликають водіїв: не перешкоджати роботі спецтехніки, бути уважними за кермом, дотримуватися правил дорожнього руху та обирати безпечний швидкісний режим», – сказав Олег Синєгубов.

Водіям великовагового транспорту, за необхідності, можна скористатися місцями відстою транспортних засобів. Їхнє розташування можна знайти за посиланням (https://goo.su/b4Jq).

Про ускладнення у русі на дорогах місцевого значення повідомляйте чергового диспетчера ДП «Харківський облавтодор» за номерами: (057) 336-77-00, 336-79-33.

Отримати актуальну інформацію про стан проїзду на державних дорогах та звернутися по допомогу можна за номером цілодобової «гарячої лінії» Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області: +38 095 568 38 77

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: