Дорожні служби Харківщини працюють у посиленому режимі

15:07  |  09.02.2024
Дорожні служби Харківщини працюють у посиленому режимі

Фото: kharkivoda.gov.ua

Через погіршення погодних умов у Харківській області можливі ускладнення дорожнього руху. Про це повідомили в Харківській ОВА.

За прогнозом синоптиків, на територію регіону зайшов циклон, який приніс інтенсивні опади. В ніч проти суботи сніг перейде у крижаний дощ, очікується ожеледиця.

Для забезпечення проїзду на місцевих та державних дорогах Харківщини працюють 114 одиниць спеціальної техніки, використано понад 80 м³ піщано-сольової суміші.

Особлива увага приділяється розчищенню та обробці автобусних маршрутів та маршрутів, які мають важливе значення для евакуації поранених, цивільного населення, ліквідації наслідків обстрілів та доставки гуманітарної допомоги.

Про ускладнення у русі на дорогах місцевого значення повідомляйте чергового диспетчера ДП «Харківський облавтодор» за номерами: (057) 336-77-00, 336-79-33.

Отримати актуальну інформацію про стан проїзду на державних дорогах та звернутися по допомогу можна за номером цілодобової «гарячої лінії» Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області: +38 095 568 38 77.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: