Допомагав окупантам вивозити український врожай з Харківщини до рф: завершено спецрозслідування стосовно директора підприємства

12:38  |  30.03.2023
Допомагав окупантам вивозити український врожай з Харківщини до рф: завершено спецрозслідування стосовно директора підприємства

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

Куп’янською окружною прокуратурою Харківської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 55-річного чоловіка за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, мешканець смт Великий Бурлук Куп’янського району під час окупації населеного пункту активно співпрацював з ворогом.

Бувши директором підприємства, яке спеціалізується на вантажних перевезеннях, обвинувачений провадив господарську діяльність у взаємодії з окупаційною адміністрацією.

Колаборант налагодив механізм вивезення вантажівками зернових культур з територій Великобурлуцької та Вовчанської об’єднаних територіальних громад до рф, зокрема Бєлгородської області.

Поплічника окупантів судитимуть заочно в Машівському районному суді Полтавської області.

Викриття та документування протиправної діяльності проводилось спільно зі слідчими Куп’янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області та співробітниками Управління СБУ в Харківській області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: