Донька Михайла Добкіна опублікувала його фото з передової у формі ЗСУ (відео)

12:29  |  07.10.2022
Донька Михайла Добкіна опублікувала його фото з передової у формі ЗСУ

Фото: instagram.com/dobkinaaalla

Донька колишнього мера Харкова, голови Харківської ОДА, народного депутата Верховної Ради Михайла Добкіна, який раніше не приховував своїх проросійських поглядів, опублікувала фото та відео свого батька на яких той позує у формі ЗСУ.

«Вы спрашивали где мой папа…в командировке…в очень короткой. Люблю и горжусь !!! Слава Украине и нашей земле», — написала Алла Добкіна на своїй сторінці в Instagram.

Також Добкіна поширила відео, як її батько оглядає трофейний російський танк, а також носить міни.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Алла Михайловна (@dobkinaaalla)

Судячи з фото, Добкін перебуває в Борівській ОТГ на Харківщині. Адміністративний центр громади – селище Борова – ЗСУ звільнили кілька днів тому.

Користувачі соцмереж активно обговорюють новий образ харківського політика.

Колишній народний депутат Андрій Лозовий заявив, що Добкін пішов служити до війська «далеко не вчора» і що той нібито від початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну допомагав військовим, які боронили Харків.

«24 лютого о 7:30 ранку мені зателефонував Михайло Маркович Добкін. Каже: ти ж там с військовими дружиш, скажи, кому яка потрібна допомога? І жодного разу не відмовив, коли я тижнями просив щось допомогти козакам, котрі боронили Харків. Віддав навіть свої гвинтівки і броньовий крузак, на якому сам їздив», – розповів Лозовий.

Екснардеп, коментуючи обговорення щодо Добкіна у соцмережах, наголосив, що «це абсолютно нормально, коли у людини змінюються погляди». Лозовий також оприлюднив особисте листування з Добкіним щодо служби того у війську.

Донька Михайла Добкіна опублікувала його фото з передової у формі ЗСУ

Донька Михайла Добкіна опублікувала його фото з передової у формі ЗСУ

Начальник штабу спецпідрозділу ГУР МО «Kraken» Констянтин Немічев обурився через ці фото Добкіна і вважає, що той паплюжить форму ЗСУ.

«Хто дозволяє таким клоунам паплюжити форму? Саме через таких політиків ми зараз воюємо та втрачаємо кращих синів Нації. А комусь на це байдуже, йому важливо зробити фотосесію у військовій формі. Запам’ятайте, колаборант гірше окупанта, адже він руйнував країну з середини. За це треба відповідати», — написав Немічев.

Блогер та журналіст Денис Казанський вважає, що Добкін у формі ЗСУ — це найнаочніша ілюстрація «ефективності політики путіна щодо України».

Не обійшлося і без мемів.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що Михайло Добкін став дияконом УПЦ МП.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: