Добровільно пішла на співпрацю з ворогом: на Харківщині повідомили жінці про підозру у скоєнні колабораціонізму

10:42  |  08.06.2023
Добровільно пішла на співпрацю з ворогом: на Харківщині повідомили жінці про підозру у скоєнні колабораціонізму

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисниця працювала головним спеціалістом загального відділу тимчасової окупаційної військово-цивільної адміністрації Ізюмського району Харківської області. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

На займаній посаді вона виконувала розпорядження голови тимчасової окупаційної військово-цивільної адміністрації Ізюмського району Харківської області. На посаді жінка перебувала з травня по вересень минулого року.

Викрили в колабораційній діяльності 57-річну місцеву мешканку працівники Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

7 червня дізнавачі Ізюмського районного управління поліції під процесуальним керівництвом Ізюмської окружної прокуратури повідомили жінці про підозру у скоєнні злочину.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: