До штабу поліції звернулось подружжя, яке дивом вижило під час удару по гіпермаркету Харкова (відео)

19:29  |  28.05.2024
До штабу поліції звернулось подружжя, яке дивом вижило під час удару по гіпермаркету Харкова

Фото: hk.npu.gov.ua

В результаті ворожого обстрілу жінка отримала незначні ушкодження. Чоловік не постраждав. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Поліція продовжує встановлювати відвідувачів і працівників гіпермаркету, які імовірно могли бути у закладі під час ворожого авіаудару 25 травня. В цей же день штаб слідчого управління ГУНП в Харківській області розгорнув свою роботу поруч зі зруйнованим гіпермаркетом.

Дізнавшись про це з повідомлень поліції в соцмережах та телебаченню, 27 травня до слідчих прийшла подружня пара. Вони розповіли, що 25 травня близько 16:00 вони були в магазині у відділі «Сад, город». В момент вибуху подружжя нічого не почуло, весь товар залишився на своїх місцях, але звідусіль на них посипалося скло.

Охоронець, який був з ними у відділі, відкрив двері на вулицю, і подружжя змогло швидко вийти з торговельного приміщення. 67-річний чоловік залишився не ушкодженим, а у його 66-річної дружини порізи на щоці та ногах. До лікарні звертатися не стали. Вважають, що в цій ситуації – це щастя, що залишилися живими.

До штабу поліції прийшли спеціально, повідомити, щоб їх не шукали. Вони живі та здорові.

Нагадаємо, 25 травня росіяни завдали удари двома керованими авіабомбами УМПБ Д-30 по будівельному гіпермаркету Харкова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: