До кінця вересня Нюрнберг планує передати Харкову 40 автобусів

10:36  |  18.07.2023
До кінця вересня Нюрнберг планує передати Харкову 40 автобусів

Фото: city.kharkov.ua

Харківський міський голова Ігор Терехов 17 липня в онлайн-форматі провів перемовини з мерією Нюрнберга (Німеччина). Терехов подякував німцям за всебічну допомогу та обговорив нинішню ситуацію в громаді з представниками міста-побратима. Про це повідомили в Харківській міській раді.

«Я дякую вам за підтримку з першого дня війни. Це і відновлення інфраструктури, і обладнання для котелень, і дизель-генератори, і намети для обігріву, і автобуси, і автомобілі для швидкої, і гуманітарна допомога у вигляді одягу та їжі. Запрошую вас по можливості приїхати до Харкова, щоб на власні очі побачити, що наробили окупанти в нашому місті», — зазначив Ігор Терехов.

У свою чергу мер Нюрнберга Маркус Кьонінг повідомив, що до кінця вересня місто-побратим планує передати Харкову 40 автобусів. Крім того, Нюрнберг має намір допомогти у відновленні двох зруйнованих шкіл.

«Ми докладаємо максимум зусиль, щоб продовжувати вас підтримувати, бо добре розуміємо, за що сьогодні бореться Україна. Сподіваємося, що нам вдасться допомогти вам і у відновленні міста, зокрема, двох харківських шкіл», — зазначив Маркус Кьонінг.

Раніше Нюрнберг уже передав Харкову три автобуси.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: