До Харкова привезли Вифлеємський вогонь миру

15:47  |  25.12.2022
До Харкова привезли Вифлеємський вогонь миру

Фото: city.kharkov.ua

Вифлеємський вогонь миру передали 25 грудня у Храм Святого Іоанна Богослова. У передачі вогню взяв участь Харківський міський голова Ігор Терехов, який привітав харків’ян з Різдвом Христовим. Про це повідомили в Харківській міській раді.

«Цей вогонь — символ об’єднання, надії, миру та перемоги. Мільйони людей зараз разом з Україною, і вони підтримують українців у боротьбі з ворогом. Ми обов’язковою переможемо! Молимося за наших хлопців і дівчат, які боронять Україну, захищають право наших дітей на майбутнє, право бути нацією», — зазначив міський голова.

Довідка. Вифлеємський вогонь миру — міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа. В Україні з 1999 року вогонь, що символізує мир, любов та добро, поширюють  українські скаути, які передають його громадам міст, у лікарні, школи, сиротинці, державні установи. З початком російсько-української війни вогонь і різдвяні подарунки направляють українським захисникам у зону бойових дій.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: