Для школярів Ізюмського району передали хромбуки та планшети від фонду ЮНІСЕФ

19:56  |  11.07.2023
Для школярів Ізюмського району передали хромбуки та планшети від фонду ЮНІСЕФ

Фото: kharkivoda.gov.ua

Під час робочої поїздки до Балаклійської громади начальник ХОВА Олег Синєгубов з народною депутаткою Марією Мезенцевою передали учням місцевих закладів освіти 536 девайсів – 290 планшетів і 246 хромбуків. Про це повідомили в Харківській ОВА.

Харківська область отримала комп’ютерну техніку для навчання від Представництва Дитячого фонду ЮНІСЕФ за сприяння Віцепрем’єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

«Безпека дітей та створення їм умов для повноцінної освіти навіть під час воєнного стану були й залишаються для нас пріоритетними задачами. Спільно працюємо для дітей Харківщини далі», – сказав Олег Синєгубов», – зазначив Олег Синєгубов.

Начальник ХОВА також додав, що всього Ізюмському району передали 838 планшетів і 625 хромбуків. Найближчим часом очікується передача ще 102 девайсів – вони надійдуть для учнів Борівської громади.

«Балаклійський район деокупований завдяки ЗСУ і їхні зусилля не даремні. Зараз нашим спільним завданням є продовження освітнього процесу. Ми докладаємо максимальних зусиль, аби діти і вчителі були в абсолютній безпеці. А ось ці планшети і хромбуки від ООН та фонду ЮНІСЕФ допоможуть вам мати абсолютний доступ до навчального процесу», – сказала Марія Мезенцева.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: