Для потреб Харківщини передали чотири спецавтівки від німецьких партнерів

18:05  |  11.08.2023
Для потреб Харківщини передали чотири спецавтівки від німецьких партнерів

Фото: kharkivoda.gov.ua

Допомога надійшла від Федерального агентства з технічної допомоги Німеччини та за сприяння Посольства Німеччини. Про це повідомили в Харківській ОВА.

«Це лише перша партія. Наразі надійшли 4 спецмашини, найближчим часом ще отримаємо автівки. Раніше від наших німецьких партнерів одержували мікроавтобуси та генератори. Дякую за вагому підтримку міжнародних організацій. Зараз дуже важливо забезпечувати рятувальників Харківщини технікою, адже вона допоможе швидше ліквідовувати наслідки збройної агресії рф», – зазначив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Зокрема, екскаватор слугуватиме для потреб ГУ ДСНС в Харківській області, а пікап – Департаменту цивільного захисту ХОВА.

«Сьогодні окрім автівок, передали 1000 вогнегасників для шкіл та на місця компактного проживання. Будемо продовжувати спільні проєкти і реалізовувати їх на території Харківської області», – сказав директор Департаменту цивільного захисту ХОВА Іван Сокол.

Ще дві одиниці техніки спрямують на Куп’янську громаду.

«Машину, яка має платформу, будемо використовувати для відновлення електромереж, вікон і балконів, які зазнали пошкоджень внаслідок терористичних атак рф. Також отримали навантажувач, який застосовуватиметься для гуманітарних напрямків», – розповів начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: