Для Харківщини передали 17 потужних генераторів (відео)

16:27  |  14.03.2023
Для Харківщини передали 17 потужних генераторів

Фото: kharkivoda.gov.ua

Допомога надійшла в межах проєкту, що впроваджується Управлінням ООН за фінансування Уряду Японії.

Як зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, 17 дизельних генераторів високої потужності від 168 кВт до 440 кВт передадуть 10 підприємствам критичної інфраструктури Харкова та області для забезпечення житлово-комунальних послуг.

«Ці генератори у наш регіон допомогла доставити Туреччина, однак закупівля стала можлива завдяки Уряду Японії. Генератори спрямуємо і на очисні споруди, і на водоканали саме для того, щоб не сталося катастрофи внаслідок відсутності електроенергії через обстріли рф», – сказав начальник обласної військової адміністрації.

Генератори спрямують на підприємства Харкова, Чугуєва, Лозової, Богодухова, Краснограда, Слобожанського, Південного, П’ятигірського, Новопокровки та Великого Бурлука.

«Ми постійно працюємо над тим, щоб до регіону надходили генератори. Раніше вже отримували за цією самою програмою 10 генераторів. Невдовзі очікуємо нові партії», – наголосив Синєгубов.

Він додав, що завдяки генераторам зможуть забезпечити безперебійними послугами ЖКГ майже 217 тисяч мешканців багатоквартирних житлових будинків.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: